Coaten & Reinigen

We staan er niet dagelijks bij stil, maar gevels en daken hebben onderhoud nodig. In de loop der tijd tasten vervuiling, algen en mos uw dak of gevel aan met een verwoestende uitwerking tot gevolg. Stop dit proces en voorkom de aanschaf van een compleet nieuw dak. Laat uw dak of muren behandelen met onze speciale coatings. Mét vijf jaar garantie! Het dak en de gevel zijn het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand. Wij laten u graag zien hoe op een kosten-efficiënte manier uw pand de uitstraling (terug) kunt geven die het verdient.

 

Uiteraard geven wij u vooraf geheel vrijblijvend een passend advies met begroting. Daarbij hoort ook een inspectie van dak of gevel. De werkzaamheden starten met de reiniging. Dat gebeurt met behulp van professionele apparatuur, die wordt aangepast aan de situatie. Na de reiniging wordt eventueel een desinfectiemiddel en/of primer aangebracht, afhankelijk van de ondergrond. Na droging volgt het aanbrengen van de coating.

 

Wij hebben een volledig assortiment coatings voor het hernieuwen en waterdicht maken van hellende, platte of metalen daken, daken met dakpannen, balkons en externe verbindingsgangen. Ook bijna alle soorten gevels kunnen behandeld worden met onze coatings. Voordelen coating:

 

  • Verlening van de levensduur
  • Voorkomen van groei van mos, algen en schimmels
  • Waterdampdoorlatend en vuilafstotend
  • Kleurvast
  • Hoeken en rondingen voor 100% met kleur bedekt
  • Waardevermeerdering van woning of bedrijfspand
  • Vele malen voordeliger dan een nieuw dak
  • Uw woning of bedrijfspand ziet er weer als nieuw uit

 

Onze expertise op het gebied van dak- en gevelcoatings komt ook van pas op andere gebieden. Denk daarbij aan vloeroplossingen, zowel binnen als buiten, mogelijkheden voor graffitigevoelige muren, maar ook brandvertragende oplossingen. Ook bieden wij oplossingen bij lekkages, die op een conventionele manier niet gerepareerd kunnen worden.

 

Echter, elk project is uniek. Aarzel dan ook niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden. Wij geven u een eerlijk advies en denken met u mee over de meest rendabele oplossing op lange termijn.