Dakconcurrent Rotterdam

Heeft u een dakdekker in Rotterdam nodig? Neem dan contact op met Dakconcurrent Rotterdam. Wij hebben een team van professionele dakdekkers die op vakkundige wijze een daklekkage op kunnen heffen, een dakrenovatie naar wens uit kunnen voeren en de bestaande dakbedekking kunnen vervangen door dakpannen, EPDM, kunststof en bitumen. Wij leveren betaalbare kwaliteit tot in Rotterdam!

Van dakinspectie tot dakvervanging in Rotterdam

Het is raadzaam elk jaar een dakinspectie uit te laten voeren om een daklekkage te voorkomen. Mocht er echter al sprake zijn van een gebrek aan het dak dan zal voor het opstellen van de offerte een inspectie van het dak uitgevoerd worden. Tijdens de inspectie worden foto’s genomen die samen met de offerte voor renovatie in Rotterdam aangeboden worden, zodat u een duidelijke beeld heeft van de benodigde werkzaamheden. De uitvoering van de dakrenovatie of dakvervanging door Dakconcurrent Rotterdam geschiedt zo snel mogelijk na goedkeuring van de offerte.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het uitvoeren van een renovatie, het opheffen van een daklekkage of het vervangen van de bestaande dakbedekking. Ons team dakdekkers is 24/7 bereikbaar!

Dakpannen leggen of vervangen in Rotterdam

Bij de meeste woningen worden al jaren dakpannen gebruikt. Een pannendak gaat over het algemeen 30 tot 50 jaar mee. Maar vroeg of laat zult u de pannen toch moeten vervangen. Wilt u dakpannen vervangen of laten leggen in Rotterdam en omstreken schakel dan de hulp in de de Dakconcurrent Rotterdam.

Dakrenovatie en dakreparatie in Rotterdam

Een goed geïsoleerd dak dat geen lekkage vertoont verhoogd het wooncomfort, terwijl de juiste dakbedekking esthetische waarde toevoegt aan het huis. Het is daarom van groot belang dat het dak perfect onderhouden wordt. Helaas kan er door verschillende omstandigheden een lekkage ontstaan waardoor renovatie noodzakelijk wordt. Om het dak in perfecte staat te herstellen is het inschakelen van een deskundige dakdekker nodig. Onze dakdekkers kunnen door hun opleiding en jarenlange ervaring in het vak de volgende werkzaamheden aan uw dak in Rotterdam uitvoeren.

  Het permanent opheffen van lekkage

  Vervangen van de bestaande bedekking door materiaal naar keuze (bitumen, dakpannen, EPDM en kunststof)

  Inspecteren van het dak

  Lood en zink aanbrengen rondom het dak

  Isoleren van het dak

  Noodreparaties uitvoeren als gevolg van bijvoorbeeld stormschade

Offerte aanvragen

 
Offerte voor*

DakbedekkingZinkwerkDakrenovatieDakonderhoudLekkageDakinspectie
[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]