Dakconcurrent Tiel

Dakspecialist Gelderland is een jong en dynamisch bedrijf in Tiel. Wij onderscheiden ons door vakkundig werk, een snelle oplevering en een uitstekende service. En dat terwijl u bij ons nooit teveel betaalt! En wist u dat wij niet alleen scherpe prijzen hanteren, maar dat we ook nog eens 10 jaar garantie geven op onze dakdekking? Zo weten wij dat u gegarandeerd tevreden zult zijn. Een tevreden klant is immers de beste reclame!

Dakconcurrent Tiel: Voor uw dakrenovatie

Is uw dak hoognodig aan renovatie toe? Heeft u schade, of valt uw energierekening hoog uit door een slechte isolatie? In dat geval is dakrenovatie dé oplossing. Onze ervaren dakdekkers kunnen uw woning voorzien van een duurzame dakdekking die voldoet aan de hoogste eisen. Of het nu om een plat dak gaat of een hellend dak, wij zorgen gegarandeerd voor een hoog afwerkingsniveau, onderhoudsvrije, duurzame en energiezuinige materialen.

Snelle hulp bij daklekkage

Heeft u last van een lekkend dak? Wacht dan zeker niet te lang, want elke druppel vergroot de kans op blijvende schade! De Dakconcurrent Tiel lost het graag en snel voor u op. Wij repareren en vervangen alle mogelijke soorten daken en dakgoten.

Dakbedekking

Als het om uw dakbedekking gaat, is de Dakconcurrent Tiel uw betrouwbare partner in Tiel. Wij hebben ruime ervaring met vele soorten dak afwerkingen. Bijvoorbeeld met bitumendaken. Dit materiaal is uiterst stevig, gegarandeerd waterdicht en hecht makkelijk. Ook onze EPDM-afdichting heeft zijn kwaliteit ruimschoots bewezen. Deze afdichting gaat zeker 30 jaar mee, is blijvend elastisch en ongevoelig voor ozon en UV. Naar welk dak uw voorkeur ook uitgaat, Dakconcurrent Tiel levert topkwaliteit!

Dakpannen vervangen of laten leggen door een specialist uit Tiel?

Eens in de zoveel jaar moet u eraan geloven. Uw dakpannen vervangen, Dakconcurrent Tiel is specialist op het gebied van pannendaken. Dus wilt u in de regio van Tiel en omstreken uw oude dakpannen laten vervangen of nieuwe dakpannen leggen? Neem dan direct contact op met de Dakconcurrent Tiel.

 

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of maak direct een afspraak!

Offerte aanvragen

 
Offerte voor*

DakbedekkingZinkwerkDakrenovatieDakonderhoudLekkageDakinspectie
[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]