Dakconcurrent Apeldoorn

Voor wie op zoek is naar een dakdekker in Apeldoorn kan bij ons goed terecht. Wij zijn dakdekker pur sang en weten dat een dak onmisbaar is op uw huis. Als dakdekker zorgen wij er voor dat uw huis waterdicht, maar ook tochtvrij is én tegen alle weersomstandigheden bestand is. Bovendien oogt uw huis met een passend dak erg mooi. Tevens vergroot het uw woongenot. Ook voor dakrenovatie, het repareren van een daklekkage en voor alle soorten dakbedekking bent u bij ons op het juiste adres.

EPDM

Dit is een dakbedekking die recyclebaar en duurzaam is. EPDM is hightech synthetisch rubber en geeft u de optie om het dak groen te maken. Vaak wordt EPDM aangebracht met lijm en met primer. De voordelen van dit materiaal is de grote elasticiteit en blijvende elasticiteit ook bij temperatuurschommelingen. Gelijktijdig is het bestand tegen alle weersinvloeden alsmede tegen ozoninvloed. Daarnaast is het wortelbestendig. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat er groene planten op het dak kunnen groeien.

Bitumen dakbedekking

Bituum zorgt voor een watervaste bescherming van platte daken. Ook kan een bitumen bedekking op een licht hellend dak worden toegepast. Bituum is duurzaam, waterdicht en is gemakkelijk te verwerken.

Dakpannen vervangen Apeldoorn

Heeft u op uw woning in Apeldoorn dakpannen als dakbedekking en heeft u last van een lekkage? Dan is het hoog tijd uw dakpannen te vervangen. Helaas hebben dakpannen maar een beperkte levensduur. Laat daarom uw dakpannen tijdig vervangen door een specialist uit de regio. Schakel nu de hulp in van Dakconcurrent Apeldoorn om uw dakpannen te laten vervangen.

 

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of maak direct een afspraak!

PVC bedekking

Ook pvc zorgt voor een waterdicht plat dak, is onderhoudsvriendelijk en recyclebaar. Tevens biedt pvc een optie voor een groendak. PVC wordt bevestigd met lijn en hete lucht.

Offerte aanvragen

 
Offerte voor*

DakbedekkingZinkwerkDakrenovatieDakonderhoudLekkageDakinspectie
[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]